Inici Actualitat 162 equips participaran a la 39a edició del Torneig F5 de Taradell

162 equips participaran a la 39a edició del Torneig F5 de Taradell

0
COMPARTIR

El Torneig F5 de Taradell, organitzat per la UD Taradell, segueix batent records, i aquest dilluns 13 de maig, després d’obrir inscripcions a les 8 del matí, l’organització va haver de penjar el cartell de complet després de 20 minuts. En total s’hi han inscrit 162 equips repartits de la següent manera a les cinc categories:

  • Prebenjamí: 12 equips
  • Benjamí: 24 equips
  • Aleví: 38 equips
  • Infantil: 48 equips
  • Cadet: 40 equips

Això suposa uns 14 equips més que l’edició anterior, que ja es va assolir el nombre d’inscripcions més elevat de la història. Hi participaran uns 1.350 jugadors, que al llarg de tot el mes disputaran més de 700 partits al camp Municipal La Roureda. L’any passat, en van ser 1150.

A part d’aquests equips, l’organització va tancar les inscripcions ja que no podia assumir més places en reserva. Es calcula que una trentena d’equips no han pogut tenir plaça a l’esdeveniment. A partir d’ara, l’organització treballarà per confeccionar els grups i calendaris de l’esdeveniment.

Com a novetat, és que aquest any la categoria prebenjamí també es farà amb el sistema or i plata, ja que hi ha hagut 12 equips participants. Així, en les cinc categories es farà una fase de classificació i després la fase or i la fase plata amb les seves respectives lliguetes i fase eliminatòries i final. Un any més, els equips s’asseguren tenir, com a mínim, entre 7 i 8 partits durant tot el mes, depenent de la forma dels grups que puguin sorgir. El sorteig es farà dimarts 27 de maig a les 8 del vespre pel canal de Youtube del Torneig.

El Torneig es jugarà entre el 25 de juny i el 27 de juliol a les instal·lacions del Camp Municipal de Futbol la Roureda de Taradell que es dividirà amb quatre camps de futbol sala per acollir més de 600 partits durant les cinc setmanes que dura el torneig.

10 anys anar creixent

L”any 2015 al torneig hi participaven 85 equips. Deu edicions després s’ha aconseguit duplicar el nombre d’equips inscrits. L’organització creu que és degut a dos factors: el primer, la implantació del sistema competició Or i Plata, que ha permès igualar el nivell competitiu i també lúdic del torneig i que els equips no encaixessin golejades excessives i, el segon, l’ampliació de l’equip de coordinació del torneig i la implicació del voluntariat que és essencial a partir del 2015.

L’any 2016, 85 inscrits; l’any 2017, 107; el 2018, 117 equips; el 2019, 122 equips; l’any 2020, no es va celebrar per culpa de la pandèmia; el 2021, va patir un retrocés per la normativa Covid i van ser 112 equips participants; l’any 2022, 133 equips i, l’any 2023, van ser-ne 148 inscrits.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments