Inici Actualitat El CP Taradell tanca la lliga amb una victòria contra l’Espanyol (3-2)

El CP Taradell tanca la lliga amb una victòria contra l’Espanyol (3-2)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ha disputat aquest diumenge a la tarda l’última partit de lliga a l’OK Lliga Plata sud. Els taradellencs s’enfrontaven a l’Espanyol i han aconseguit acabar amb un triomf per 3 gols a 2.

El partit ha començat amb un primer gol visitant al minut 5 de partit que ha posat el 0 a 1. Als 14 minuts, però, Arnau Font ha fet l’empat a 1. Amb igualtat s’ha arribat al descans. Només començar el segon temps els visitants s’han tornat a avançar amb l’1 a 2. El Taradell ha hagut d’esperar fins a falta de 8 minuts per empatar a 2 amb un altre gol d’Arnau Font. En els darrers instants de partit Jacint Molera ha aconseguit el tercer gol i la victòria per als taradellencs.

El triomf fa que el CP Taradell hagi acabat la lliga en quarta posició amb 36 punts. El partit ha suposat el comiat d’Albert Benito, que es retira després de jugar 12 temporades amb el CP Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments