Inici Actualitat Convocada la 3a edició del Concurs d’art mural de Taradell

Convocada la 3a edició del Concurs d’art mural de Taradell

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell i la Taula de Patrimoni organitzen la tercera edició d’un Concurs d’Art Mural. Aquesta iniciativa vol anar introduint aquest art a les parets del nucli que ho permetin per fer més atractiu l’espai públic.

En aquesta tercera edició les propostes d’art urbà han de girar al voltant de l’horta i els horts, ja que les activitats de les Jornades de Patrimoni se centraran en aquest tema. En les edicions anteriors es va dedicar a l’aigua i la vinya.

Les propostes d’art mural urbà es poden presentar es poden presentar del 15 d’abril al 17 de maig de 2024, de forma presencial a les oficines de l’Ajuntament de Taradell. La persona guanyadora rebrà un premi de 1.000 € i l’import de les despeses directament vinculades al material emprat per a la realització de l’obra sobre la paret, amb un màxim de 400 euros. Podeu llegir les bases en aquest ENLLAÇ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments