Inici Actualitat Desconvocada la vaga de la Mancomunitat i el servei de recollida d’escombraries...

Desconvocada la vaga de la Mancomunitat i el servei de recollida d’escombraries torna a la normalitat

0
COMPARTIR

Aquesta nit el servei de recollida de residus de la Mancomunitat La Plana tornarà a operar amb normalitat. Sis dies després que l’UGT, un dels tres sindicats amb representació a la Mancomunitat convoqués una vaga general, l’ens i la secció sindical han arribat a un acord en la negociació aquesta tarda, amb la mediació del Departament  d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Això significa que els serveis tornaran a estar 100% operatius després que el passat divendres 19 d’abril a mitjanit s’iniciés la vaga, que sobretot va afectar al servei de recollida d’escombraries. Durant una setmana es van establir serveis mínims en la recollida. A partir d’aquesta nit la recollida es farà amb total normalitat.

L’acord entre La Mancomunitat i la secció sindical ha determinat la retribució que es rebrà en funció de si es treballa a la nit, en caps de setmana, o si es gestionen residus a peu de carrer. La negociació que estava previst començar el mes de setembre, s’ha avançat gairebé mig any, i es quantifica en 68.000 euros que  afecten majoritàriament al departament de la recollida de residus.  

Des de la Mancomunitat es vol agrair la comprensió i la corresponsabilitat de la  ciutadania i l’equip professional de la Manco que ha fet possible oferir els serveis  mancomunats, així com la recollida d’escombraries, durant un episodi excepcional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments