Inici Actualitat Tint Taradell Teatre organitza un acte dins el Centenari de Vicent Andrés...

Tint Taradell Teatre organitza un acte dins el Centenari de Vicent Andrés Estellés que reconeixerà Lluís Rovira

0
COMPARTIR

Aquest dissabte a les 6 de la tarda Tint Taradell Teatre organitza un acte cultural dins l’Any del Centenari de Vicent Andrés i Estellés. Aquest acte servirà per fer un reconeixement a Lluís Rovira i Masnou.

Així, l’acte tindrà com dues parts. En una primera hi haurà una presentació del poeta Vicent Andrés Estellés a càrrec de Joan Brussosa amb la lectura de vuit poemes. En una segona part, es farà el reconeixement al taradellenc Lluís Rovira. Consistirà en una interpretació musical a la guitarra d’Àrian Shuli, alumne de l’Escola Municipal de Música. I tot seguit es preseentaran les dades biogràfiques de Lluís Rovira amb una lectura de poemes de Màrius Torres. A la part final, les diferents entitats en les quals ha participat i col·laborat en Lluís faran una breu intervenció cada una.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments