Inici Actualitat Dolorosa derrota del CP Taradell a casa contra el Lloret (0-5)

Dolorosa derrota del CP Taradell a casa contra el Lloret (0-5)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell tornava a la competició després d’unes setmanes de parèntesi a l’Ok Lliga Sud. Els taradellencs no van tenir la seva millor tarda davant del públic del municipal del Pujoló i van caure golejats per 0 a 5 davant del Lloret.

El partit no va tenir massa història, ja que a la mitja part ja s’hi va arribar amb un clar 0 a 3 visitant. Als tres minuts de partit el Lloret ja es va avançar en el marcador. Els dos gols següents van arribar a l’equador del primer temps. Malgrat que els taradellencs ho van intentar, no van estar encertats de cara a porteria. Víctor Crespo va desaprofitar un penal a favor just després del 0 a 3 i que podria haver fet entrar el CP Taradell dins el partit.

A la segona part, van anar passant els minuts sense gols. A falta de 15 minuts va arribar el 0 a 4. I ja en els 10 minuts finals, un penal a favor del Lloret va suposar el 0 a 5 definitiu. El CP Taradell es queda en cinquena posició i sense aspiracions en el que queda de lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments