Inici Actualitat Ràdio Taradell porta per segon any consecutiu el concert de L’Orquestra Di-versiones

Ràdio Taradell porta per segon any consecutiu el concert de L’Orquestra Di-versiones

0
COMPARTIR

Amb motiu del 41è aniversari de Ràdio Taradell i després de l’èxit de l’any passat, el dissabte 20 d’abril al pavelló del Pujoló es viurà per segon any consecutiu un concert de l’Orquestra Di-versiones.

Les entrades es poden comprar per 13 euros als mateixos punts de venda que l’any passat: El Cafè de Can Costa i Can Vilaró, de Taradell, i Pikment i La Marmota, de Vic. Si no s’exhaureixen abans, el mateix dia del concert es podran comprar per 15 euros a taquilla.

Aquesta actuació donarà el tret de sortida a la gira 2024-25 de Di-versiones. Així, a partir de les 11 de la nit, el famós grup omplirà de ritme el pavelló taradellenc, amb una actuació de dues hores i on portaran cançons noves. Dues hores abans, a les 9, s’obrirà l’accés al pavelló. Tot seguit, l’espectacle continuarà amb el xou complet d’Animal Dj’s

L’accés al pavelló serà a partir de 16 anys i els menors d’aquesta edat hauran d’anar acompanyats d’un major, que haurà d’omplir un formulari d’autorització que es pot trobar a la pàgina web de Ràdio Taradell.

Ràdio Taradell va néixer el dia de Sant Jordi de 1983 i el concert servirà per celebrar el 41è aniversari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments