Inici Actualitat Elsa Molas guanya el XX Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta...

Elsa Molas guanya el XX Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta d’Osona

0
COMPARTIR
L’alumna de 4t de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell, Elsa Molas Morató, va guanyar divendrs el XX Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta de la comarca d’Osona.
La competició es va fer a l’auditori Marià Vila d’Abadal de Vic i hi participaven alumnes de centres escolars de la comarca d’Osona. Molas va guanyar en la categoria grumets vermells corresponent a cicle mitjà i això li permetrà disputar la final territorial.
El Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta és una iniciativa de la Fundació Enciclopèdia Catalana que té com a missió fomentar la llengua i la cultura i l’hàbit de la lectura. Està coorganitzat conjuntament amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Cada centre escolar pot participar en el Certamen amb un alumne per categoria per a les categories individuals.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments