Inici Actualitat El Club Patí Taradell trenca la mala ratxa i torna a guanyar...

El Club Patí Taradell trenca la mala ratxa i torna a guanyar davant del Barça B (4-2)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va trencar aquest dissabte a la tarda la ratxa de derrotes de les darreres sis jornades i va tornar a guanyar. Ho va fer davant del públic taradellenc i contra el Barça B, a qui va derrotar per 4 a 2.

Els taradellencs van tornar a veure porteria amb efectivitat. Així, abans dels quatre minuts de partit Arnau Font posava l’1 a 0 a l’electrònic del Pujoló. El segon va costar més a arribar. A vuit minuts pel descans, Jacint Molera, feia el 2 a 0. I en els darrers instants del primer temps, Víctor Crespo, va posar el 3 a 0, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part.

A la segona part, però, el Barça B va reaccionar i en dos minuts va fer dos gols, quan es portava poc de l’inici de la segona part. El 3 a 2 va posar incertesa. Però el CP Taradell va saber esperar la seva oportunitat. I aquesta va arribar a dos minuts pel final, quan Víctor Crespo va transformar un penal per donar la victòria al club taradellenc.

El CP Taradell puja fins a la cinquena posició amb 24 punts després de 16 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments