Inici Actualitat Massiva presència de públic a la trobada d’escoles de música amb Els...

Massiva presència de públic a la trobada d’escoles de música amb Els Catarres que es va fer a Taradell

0
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font de Taradell va acollir aquest diumenge al migdia una trobada d’escoles de música de les comarques d’Osona, el Ripollès i la Garrotxa, que va comptar amb la participació d’Els Catarres. L’acte va ser massiu, no només pel nombre de participants de les escoles de música, sinó, sobretot, per la gran quantitat de públic que hi va assistir, que va provocar cues per accedir al centre cultural.

L’acte formava part de les habituals trobades que es fan d’escoles de música i que, sovint, tenen lloc a Taradell. En aquest cas era una trobada de la zona 8 de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) on hi participava alumnat de 12 escoles de música diferents. Hi van participar l’Escola comarcal de música del Ripollès, l’Escola de música de Gurb, l’Aula de música de Sant Pere de Torelló, l’EMAL Escola de música i arts del Lluçanès, l’Aula de música dels Hostalets de Balenyà, l’Escola de música d’Olot, l’Escola de música de Taradell, l’Escola de música de Sant Hipòlit de Voltregà (xarxa EMVic), l’Escola de música de Manlleu, l’Escola de música de Vic, l’Escola de música de Centelles i El Faristol Roda de Ter i L’Esquirol.

El concert estava obert a les famílies per poder escoltar l’actuació amb Els Catarres, amb arranjaments per a l’ocasió de Joan Druget.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments