Inici Actualitat El CP Taradell segueix amb crisi de resultats i perd a la...

El CP Taradell segueix amb crisi de resultats i perd a la pista del Congrés (4-0)

0
COMPARTIR

Sisena derrota consecutiva del Club Patí Taradell que segueix amb crisi de resultats i falta de gol. Els taradellencs van perdre aquest dissabte a la pista del Congrés per un clar 4 a 0.

El partit va començar amb igualtat i en el primer temps cap dels dos equips va ser capaç de trobar el camí del gol. A la segona part, però, els locals van ser superiors. Als 5 minuts va arribar l’1 a 0. El Congrés va seguir insistint i va gaudir d’un penal que no va aprofitar per l’encert de Pugibí. Però el 2 a 0 va caure als 14 minuts. Poc després Víctor Crespo hauria pogut escurçar diferències però no va aprofitar una pena màxima. A cinc minuts pel final va arribar el 3 a 0 i abans del final el 4 a 0 definitiu, que deixa el Taradell lluny del líder i en la sisena posició amb 21 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments