Inici Actualitat La UD Taradell suma la cinquena victòria seguida guanyant al Centelles (2-0)

La UD Taradell suma la cinquena victòria seguida guanyant al Centelles (2-0)

0
COMPARTIR

La UD Taradell contingua liderant la Tercera Catalana amb contundència. Aquest dissabte ha superat al Centelles per 2 gols a 0 en la cinquena victòria consecutiva. Dos gols d’Oriol Vila a la segona part han acabat decidint el partit.

El primer temps ha estat molt igualat. Cap dels dos equips s’ha imposat i el joc ha transcorregut amb moltes pilotes llargues i per alt. El Centelles ha rondat més la porteria contrària. Ha disposat de dues ocasions clares cap als 22 minuts, en un cop de cap rematat dins l’àrea petita després d’un bot de la pilota i en una altra acció. Oriol Vila ha avisat tot seguit amb una arribada per l’esquerra però el seu xut l’ha desviat el porter a córner. Poca cosa més en una primera part fluixa del Taradell.

A la segona, els taradellencs han passat a dominar i han patit poc en defensa. Només començar una pilota centrada l’ha rematat Vila a les mans del porter. El Taradell ha començat a combinar més i a arribar amb més presència, tot i la poca claredat. L’1 a 0 ha arribat al minut 62 quan després d’una pilota pentinada per Canó, Vila ha engaltat des de la frontal enviant la pilota a l’escaire de la porteria centellenca. El gol ha donat confiança al Taradell, que ha seguit buscant el gol. Vila ha aconseguit el 2 a 0 al minut 82 quan un error defensiu ha propiciat un xut d’Èrik que el porter ha rebutjat en primera instància, però la pilota ha caigut als peus de Vila que l’ha superat amb un xut ras al costat. Poc després Èrik ha tingut el tercer quan s’ha plantat sol davant el porter, però aquest li ha encertat el costat del xut i ha rebutjat a córner. Al final victòria taradellenca, que suma 41 punts i segueix liderant el grup 4 de Tercera Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments