Inici Actualitat Taradell torna a estar de festa, ara per Sant Sebastià

Taradell torna a estar de festa, ara per Sant Sebastià

0
COMPARTIR

Nou cap de setmana festiu a Taradell amb motiu de la Festa Major d’Hivern, en honor al patró Sant Sebastià. Els actes centrals seran dissabte, però ja n’hi ha aquest dijous.

I és que dijous a 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc el concert de l’Elena Gadel, que es va ajornar fa unes setmanes per malaltia. La cantant catalana presentarè el seu últim treball “La dona que em vesteix”, en un concert al Centre cultural Costa i Font. Divendres a partir de les 7 de la tarda hi haurà la xerrada a càrrec d’Oriol Casacuberta sobre la salut sexual i reproductiva, en el marc de Taradell amb La Marató de TV3. Més tard, a 2/4 de 9 hi haurà teatre d’humor amb “Marru” de Guim Puig i Arnau Casanovas a Can Costa Centre Cultural.

Dissabte comptarà amb els actes centrals de Sant Sebastià. A les 10 del matí hi haurà la xocolatada popular. A les 11 està prevista la missa en honor a Sant Sebastià i també una cercavila de gegants pel municipi. Ja a les 12h a la Plaça de les Eres s’hi posarà en escena el tradicional Ball del Ciri i, tot seguit, els grups infantils i juvenils de l’Esbart dansaire Sant Genís interpretaran diverses dandes tradicionals.

A la tarda a les 4, es presentarà el documental que ha elaborat el Grup de Recerca Local de Taradell a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Un documental que està centrat en ‘La guarderia del Vapor’. A dos quarts de sis al Centre cultural hi haurà l’espectacle infantil “El Planeta Violeta” amb la companyia “Els Atrapasomnis”. A les 9 a Can Costa, hi haurà el sopar popular amb entrepà (els tiquets es poden adquirir prèviament el a l’Ajuntament i té un cost de 5 euros). A partir de les 10 del vespre hi haurà el concert de versions festivaleres amb La Tropical.

El diumenge està previst realitzar una passejada per la història del cinema a Taradell, en una ruta que començarà a les 11 del matí des del davant del Centre cultural. Finalment, a les 6 de la tarda al mateix centre cultural hi haurà una gala de màgia amb ‘Nit de genis’, amb diversos mags, entre els quals la taradellenca Laia Baulenas. Durant la gala es donarà a conèixer la recaptació de diners que s’ha fet a Taradell en diversos actes per la Marató de TV3 d’enguany.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments