Inici Actualitat El CP Taradell perd la imbatibilitat caient a casa contra el líder,...

El CP Taradell perd la imbatibilitat caient a casa contra el líder, l’Alpicat (1-5)

0
COMPARTIR

Derrota del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda davant del líder de l’Ok Lliga Plata sud, l’Alpicat. L’equip taradellenc ha perdut per 1 a 5 i veu com el conjunt lleidatà s’escapa al capdavant de la classificació.

L’equip taradellenc podria haver-se acostat al liderat en cas de victòria, però el partit no s’ha posat de cara mai. La igualtat ha estat la dinàmica constant durant la primera meitat, però just abans del descans els visitants s’han avançat al marcador i han arribat a la mitja part amb 0 a 1. Semblava que la segona part començava bé, sobretot, després que als 7 minuts Víctor Crespo tornés a posar la igualada en el marcador. Però el CP Taradell no ha pogut consolidar la remuntada. I, a més, un minut després ha arribat el segon gol dels visitants, que han ampliat diferències tres minuts més tard. L’1 a 3 ha obligat al CP Taradell ha arriscar i els visitants ho han aprofitat per sentenciar en el darrer tram. En els darrers sis minuts han arribat dos gols més de l’Alpicat per posar l’1 a 5 definitiu al marcador.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments