Inici Actualitat Una Fira de Santa Llúcia més taradellenca que mai

Una Fira de Santa Llúcia més taradellenca que mai

0
COMPARTIR

La Fira de Santa Llúcia de Taradell ha complert aquest diumenge l’edició número 47, demostrant que és un clàssic taradellenc de Nadal. Aquest any en les paradetes a l’entorn de la capella hi havia més ambient taradellenc que mai. Molts d’ells han fet parada amb les seves creacions artístiques. No hi han faltat tampoc les parades de càracter solidari, ja fossin per la Marató, Osona contra el càncer o Mans Unides. La tómbola d’Osona contra el càncer va recaptar 7.307 euros.

Tot i el diumenge de fred, l’ambient ha quedat compensat perquè era un dia molt assolellat. A mig matí hi ha hagut molta afluència de gent, coincidint amb la sortida de la missa de la capella on es podia aconseguir el ramet de la sort. A la tarda, amb el berenar popular a base de torrades i botifarra també s’han vist cues. Així, com al lliurament de les cartes de la mainada als patges reials, organitzat per l’Associació de Botiguers de Taradell. Per primera vegada s’ha fet a La Plaça, on duran tot el dia també hi havia jocs reciclats de Guixot de 8.

Cal destacar que al migdia també s’ha fet un concert de cambra al carrer amb Anna Freixas al piano, Montserrat Boixadera de soprano i Óscar Garrós al violí.

Podeu veure més imatges clicant en la fota de sota.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments