Inici Actualitat El CP Taradell guanya a la pista de l’Arenys de Munt i...

El CP Taradell guanya a la pista de l’Arenys de Munt i segueix a la caça del líder (2-5)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell segueix invicte després de nou jornades i amb la mirada posada en el liderat. Aquest diumenge els taradellencs han sumat un nou triomf, aquesta vegada a la pista de l’Arenys de Munt a qui han derrotat per 2 gols a 5.

EL CP Taradell ha hagut de remuntar un gol inicial dels locals als 7 minuts de partit. L’empat ha arribat dos minuts després i obra de Víctor Crespo. El mateix jugador ha fet el segon per als taradellencs a l’equador del primer temps. Dos minuts després, però, Arnau Font ha vist la blava i els locals han disposat d’una falta directa per empatar que no han aprofitat. Amb empat a 2 s’ha arribat al descans.

A la segona part ha arribat la sentència. Només començar Albert Benito ha fet l’1 a 3. Als 8 minuts Arnau Font ha ampliat el marcador amb el quart gol. Poc després, Víctor Crespo hauria pogut empatar amb una falta directa, però no l’ha aprofitat. L’1 a 5 ha arribat a 7 minuts pel final i, de nou, obra d’Albert Benito. A dos minuts pel final, els locals han maquillat el marcador amb el 2 a 5 definitiu.

El CP Taradell suma 21 punts en nou jornades, a 4 de l’Alpicat que només ha cedit un empat. El proper partit serà el 13 de gener i precisament al Pujoló amb la visita del líder.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments