Inici Actualitat Alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès posen el seu gra...

Alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès posen el seu gra de sorra amb la Marató de TV3

0
COMPARTIR

Un any més, els alumnes de 3r i 6è de Primària del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell col·laboren amb La Marató de TV3. Durant les últimes setmanes han estat realitzant amb les seves pròpies mans un total de 663 grues de paper, a través de la tècnica de l’origami japonès. Aquestes grues de paper serviran per col·laborar amb la Marató a través de la Fundació Mútua General de Catalunya, institució que lidera la iniciativa “1 origami 1 euro”. D’aquesta manera, per cada grua de paper rebuda, ingressarà un euro a la Marató de TV3 d’enguany.

La campanya es basa en la llegenda japonesa ‘Senbazuru’ que diu que a qualsevol persona que faci 1.000 grues de paper li serà concedit un desig. Les grues d’origami es van convertir en un símbol de la pau a causa de la història de Sadako Sasaki (1943-1955), una nena japonesa que va desitjar curar-se de la seva malaltia produïda per la radiació de la bomba atòmica que va caure damunt Hiroshima.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments