Inici Actualitat Taradell reconeix els millors esportistes del 2023 i algunes entitats

Taradell reconeix els millors esportistes del 2023 i algunes entitats

0
COMPARTIR

Taradell va celebrar aquest cap de setmana les jornades de l’Esport i les Entitats i un dels actes centrals va ser el sopar i lliurament de guardons a entitats i esportistes que van destacar al tram final del 2022 i aquest 2023. L’acte es va fer al Centre cultural Costa i Font.

Marc Masramon

El primer guardó a esportistes va consistir en el guardó al millor esportista popular de Taradell, que comptava amb quatre propostes rebudes en un procés participatiu previ, per reconèixer aquell esportista que havia fet mèrits o superat un repte personal, més enllà d’haver fet podi o guanyat alguna competició. El guardó va ser per Marc Masramon, que va disputar l’Ultra Trail del Montblanc a Chamonix quedant desè de la seva categoria i el 108è a la general. Aquesta categoria va ser escollida per votació popular.

També va rebre guardó la nedadora Mel Martí, que va ser subcampiona de Catalunya en 100 metres lliures el 2022 i en 200 lliures el 2023.

Mel Martí

David López, bicitrialer, va rebre un guardó per haver estat subcampió d’Europa de nacions el 2022 i també campió del món de nacions amb Catalunya, i tercer d’Espanya el 2023 en la categoria sub-12.

David López

La jove patinadora del Club Parc d’Esports Grace Fernández va ser una altra guardonada per haver-se proclament campiona de Catalunya de nivell 4 en categoria aleví aquest 2023.

Grace Fernández

Mentrestant, Alba Freixas i Edurne Alonso es van endur un guardó cadascuna per haver estat medalla de bronze en ballet a la Dance World Cup, en la modalitat de ballet clàssic grupal, i diverses medalles d’or i plata a nivell estatal.

Alba Freixas
Edurne Alonso

En raids hípics, es va guardonar a Àngel Ballesteros per haver estat campió d’Espanya d’interautonomies en 80 kms el 2022 i en 60kms el 2023. També a la Maria Reig per haver guanyat la medalla de plata per equips en 40 kms al Raid d’interautonomies 2022, medalla d’or per equips en 60 kms al Raid d’interautonomies 2023, i haver estat 2a indvidual i 3a absolut al Campionat d’Espanya. 

Àngel Ballesteros
Maria Reig

També va rebre guardó la Jana Fernández, patinadora del Club Parc d’Esports, campiona de Catalunya infantil de nivell 3 el 2022. I la Mireia Pena, campiona del món de patinatge artístic de xous petits el 2022 i 2023, i campiona d’Espanya i de Catalunya aquest any. La seva germana, Meritxell Pena, que no va poder ser a recollir el guardó, també va ser reconeguda per haver estat campiona del món de la mateixa especialitat el 2022.

Jana Fernández
Mireia Pena

Finalment, van rebre guardó Pau Montaña (va recollir-lo la seva germana perquè ell està disputant els campionats d’Espanya), que en natació va ser tercer de Catalunya en els 200 metres papallona el 2022 i subcampió de Catalunya en els 200 metres esquena, tercer en 200 metres papallona i en 400 estils el 2022. A més, va ser tercer de Catalunya en 200 metres esquena aquest 2023.

I Joan Ricart, campió de Catalunya promoció +35 el 2022 i tercer d’Espanya TR4 en trial en moto.

Joan Ricart

Al llarg de la vetllada també es va fer un reconeixement a diferents entitats, que celebraven aniversaris o que havien destacat per la seva tasca voluntària o de recuperació del patrimoni. Així, es va guardonar per la trajectòria de l’entitat a Ràdio Taradell pel seu 40è aniversari, Gottic Teatre i la Coral l’Arpa, pel seus 30è aniversaris, i Taradell.com (fa 10 anys es va constituir formalment com a entitat, tot i néixer el 2007). Per a l’activitat innovadora d’un projecte creat des de zero per contribuir al benestar animal i control dels gats es va reconèixer a Veu Animal Taradell. I per la trajectòria personal a una entitat als responsables de la feina de recuperació i conservació del patrimoni de l’Alzinar de la Roca de la Comissió dels Tonis, Joan Serra i Ramon Preseguer.

A l’inici de l’acte, coincidint amb el 25 de novembre, es va llegir el manifest del Dia Internacional contra la violència vers les dones.

Paral·lelament, el dissabte al matí a la zona de la Plaça de les Eres, es va disputar la 3a edició de la Cronoescalada ciclista a Goitallops. Els ciclistes participants havien d’arribar fins al capdamunt de la urbanització Goitallops el més ràpid possible. I es van disputar curses atlètiques populars.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments