Inici Actualitat Cap de setmana amb jornada d’esports i guardó als millors esportistes 2023...

Cap de setmana amb jornada d’esports i guardó als millors esportistes 2023 de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

Taradell celebrarà aquest cap de setmana l’habitual cap de setmana dedicat als esports i a les entitats. Es concentrarà tot en dissabte amb moltes activitats i reconeixements.

La primera activitat tindrà lloc el dissabte a les 10 del matí a la Plaça de les Eres amb la celebració de la 3a Cronoescalada Ciclista Popular a Goitallops, organitzada per la Unió Ciclista Taradell. La prova tindrà com a al·licient saber quin dels participants arribarà al capdamunt de l’urbanització Goitallops amb el menor temps invertit. Cada participant sortirà de forma individual i serà cronometrat per un sistema de cronometratge professional. La distància total és de 2,5 quilòmetres. És una prova per a majors de 12 anys i limitat a un total de 70 participants. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest formulari.

Al migdia, a partir de 2/4 de 12 a la mateixa Plaça de les Eres s’hi faran curses atlètiques populars no competitives. L’obejectiu és fomentar la pràctica esportiva. Hi haurà quatre categories:

  • Categoria A: Infants de menys de 6 anys. Hi podran participar pares i mares, familiars i també famílies amb cotxets.
  • Categoria B: Infants de 7 a 10 anys.
  • Categoria C: Infants de 11 a 14 anys.
  • Categoria D: Majors de 15 anys.

Les inscripcions tindran lloc in situ, el mateix dia a partir de les 11.

A la tarda, a partir de 2/4 de 4 als jardins de Can Costa, hi haurà activitats com inflables i rocòdrom. Finalment, al vespre al Centre cultural Costa i Font s’hi farà el sopar popular i reconeixement als millors esportistes i a les entitats. Començarà a 2/4 de 9 del vespre i està obert a tothom qui prèviament hagi comprat els tiquets a l’Ajuntament i al Bar de Can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments