Inici Actualitat El CP Taradell guanya al filial del Barça i segueix invicte (2-4)

El CP Taradell guanya al filial del Barça i segueix invicte (2-4)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ha aconseguit aquest diumenge al migdia el primer triomf a pista contrària. Els taradellencs han superat al filial del Barç per 2 a 4 i segueixen invictes després de cinc jornades de lliga a l’Ok Lliga Plata sud.

El CP Taradell ha hagut de remuntar, ja que els blaugrana han fet l’1 a 0 a 10 minuts per al descans. A 4 minuts per la mitja part Sergi Pla ha gaudit d’una falta directa, que no ho pogut aprofitar per empatar. Tot i això, abans del descans ha arribat l’empat a 1. Ha estat obra d’Albert Benito a 2 minuts.

La remuntada s’ha començat a consolidar només començar la segona part. Als 3 minuts Jacint Molera ha fet l’1 a 2. Tot i això, quatre minuts més tard el Barça ha tornat a posar la igualada a l’electrònic. Però a falta de 12 minuts pel final, Sergi Pla ha tornat a posar per davant al CP Taradell. El partit s’ha mantingut amb emoció i incertesa fins al final. Ja en els darrers segons quan els blaugrana buscaven l’empat, Albert Benito ha acabat marcant el 2 a 4.

El CP Taradell suma 11 punts i ja està a només dos punts del liderat, que ocupa l’Alpicat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments