Inici Actualitat Acusada pujada de l’atur a Taradell durant el mes d’agost de 2023

Acusada pujada de l’atur a Taradell durant el mes d’agost de 2023

0
COMPARTIR

Per tercer mes consecutiu l’atur a Taradell va pujar durant l’agost de 2023. I ho va fer de forma important. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, es van incorporar 24 persones més a la les llistes d’atur, situant la xifra total en 240 taradellencs i taradellenques sense feina. Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era més de baixa, 223 persones.

A Osona, l’atur registrat a l’agost de 2023 també va pujar i de forma important. Ara hi ha 227 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 7.191 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més baixa, 7.115 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments