Inici Actualitat Gerard Sarrat i Carola Danés guanyen la 10a edició de la Cronodipòsit...

Gerard Sarrat i Carola Danés guanyen la 10a edició de la Cronodipòsit de Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

La 10a edició de la Cronodipòsit popular de Festa Major de Taradell va tenir dos nous campions. Gerard Sarrat i Carola Danés, els dos de Vic, van ser els guanyadors de la categoria masculina i femenina en la seva primera participació a la prova.

La Cronodipòsit va reunir molt de públic als jardins de Can Costa i Font, però només 18 participants (15 en categoria masculina i 3 en femenina) es van atrevir a participar i superar l’esforç de pujar fins al capdamunt del dipòsit de Can Costa amb 108 grans en la seva estructura interna. Abans havien de fer també un petit recorregut corrent pel voltant dels jardins. L’objectiu de la prova és veure quin és el participant que tarda menys en completar el recorregut i pujar fins al capdamunt del dipòsit a partir d’un cronometratge professional.

En categoria masculina, Gerard Sarrat va guanyar amb un temps que es va acostar a menys d’un segon del record absolut de la prova. Va tardar només 36,779 segons en ser al capdamunt. El record (en mans del taradellenc Arnau Lledó) és de 35,993. La segona posició va ser per Oriol Pujol de Calldetenes amb un temps també molt ràpid de 37,321 segons. Tercer va ser Daniel Freire de Taradell amb un temps de 41,056.

En categoria femenia, Carola Danés va guanyar amb un temps de 51,670 segons (el récord femení és de 44,835 en mans de la tardellenca Montse Martínez). La segona posició, molt a prop del triomf, va ser per la taradellenca Berta Puigdomènech amb un temps de 51,913. La tercera posició va ser per la també taradellenca Elisabet Campàs amb un temps de 58,059 segons. Podeu consultar totes les classificacions en aquest ENLLAÇ.

Els tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina es van endur premi. El públic present també va poder  aconseguir un premi a través del concurs d’Instagram. La guanyadora va ser @andrearovirar i va guanyar un menú per 2 persones al Bar Restaurant El Cau.

La Cronodipòsit ha estat organitzada per la web Taradell.com. Compta amb Mas Gasala, Ètica, CosFisicwell i Badabadoc Comunicació com a patrocinadors, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Centre Excursionista Taradell, Esports Autonell, Masia Vila-rasa, Bar-Restaurant El Cau i el Xocolater de Taradell.

A continuació, podeu veure més imatges de la prova:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments