Inici Actualitat Inauguració de les obres del ‘Taradell exposa’ i documental sobre els 40...

Inauguració de les obres del ‘Taradell exposa’ i documental sobre els 40 anys de Ràdio Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dilluns la Festa Major va tenir diverses activitats. Entre elles destaca l’estrena i projecció d’un documental sobre la història de Ràdio Taradell, amb motiu del seu 40è aniversari. L’acte va tenir lloc a la nit als jardins de Can Costa amb la projecció del documental titulat “La nostra veu. 40 anys de Ràdio Taradell”. Ha estat un treball realitzat pel Grup de Recerca Local de Taradell.

Recordem que l’emissora municipal va celebrar el 23 d’abril, la data exacta, el seu 40è aniversari. Molta gent va voler gaudir de la projecció en un ambient molt calorós i va poder escoltar i veure àudios, fotos i vídeos històrics de Ràdio Taradell que s’han recuperat per al documental, on també hi sortien entrevistats els responsables de les diverses èpoques de l’emissora local i molts dels col·laboradors que ha tingut. Ràdio Taradell va ser la primera ràdio municipal d’Osona i va sorgir amb la freqüència dial 102.3. Al llarg dels 40 anys també va tenir altres freqüències com 102.6, 107.7 i 106.7 i va passar per diverses seus des de la Torre del Tint, l’edifici de l’Ajuntament i el Centre cultural Costa i Font. Els seus directors han estat Esteve Vilarrasa i Josep Autonell, Maria Mora, Pere Sala, Anna Aguilera, David Bigas i actualment Marc Güell. 

L’acte es va tancar amb música, a l’estil d’un disc sol·licitat on el públic va poder demanar cançons per escoltar i ballar.

Cal destacar que a les 8 del vespre al vestíbul del Centre cultural, s’hi havia fet la inauguració del tradicional i habitual ‘Taradell Exposa’. Com és tradició, els artistes locals mostren algunes de les creacions que han realitzat al llarg de l’any. En total s’hi exposen 81 obres de diverses disciplines artístiques que tenen la signatura de 37 artistes taradellencs.

Els qui exposen són: Montse Ariza, Joan Baucells, Maria Bosch, Pere Canudas, Clara Carol, Maria Rosa Casals, Joan Casassas, Joan Casassas ‘Casi’, Imma Codina, Paquita Clot, Carme Coma, Anna Fransoy, Lydia Fumadó, Maria Godayol, Guillem Gonzalo, Miriam González, Ferran Guerrero, Lola Hosta, Andrea Iruela, Carme Juárez, Rosa Manzanares, Mercè Mercader, Mireia Montaña, Joan Murfulleda, Irene Peipoch, Glòria Pons, Jaume Prat, Lorena Prat, Maria Raurell, Maria Carme Ricart, Laura Riusech, Pere Roca, Mercè Romeu, Mercè Rovira, Rita Sañé, Rosa Tarrats, Teresa Viladomiu i Assumpta Villegas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments