Inici Actualitat Núria Arau torna a ser la representant de Taradell al Consell Comarcal...

Núria Arau torna a ser la representant de Taradell al Consell Comarcal d’Osona

0
COMPARTIR

Núria Arau, regidora d’Hisenda i Igualtat i quarta tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Taradell, torna a ser la representant taradellenca dins el Consell Comarcal d’Osona per al mandat 2023-2027.

El passat dissabte 14 de juliol es va constituir el Consell Comarcal d’Osona, fruit del pacte entre ERC, Junts, Independents d’Osona, PSC i Ara Pacte Local. La presidència estarà repartida entre Junts i ERC. Els dos primers anys en serà el president l’alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Gerard Sancho, mentre que el relleu el prendrà l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, per presidir l’ens els dos últims anys de mandat.

El Consell Comarcal d’Osona tindrà només una vicepresidència i s’organitzarà en quatre grans àrees: Promoció territorial, Serveis als municipis, Medi ambient i Serveis a les persones. Núria Arau assumirà les competències referents al Pla de camins i animals de companyia. La delegació de competències es va fer en el ple d’organització que es va celebrar aquest dimecres a la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments