Inici Actualitat La participació a Taradell a les 7 de la tarda en les...

La participació a Taradell a les 7 de la tarda en les eleccions espanyoles 2023 és del 53,30%

0
COMPARTIR

Última dada de participació que donem abans del tancament dels col·legis electorals. A les 7 de la tarda, en aquestes eleccions espnayoles 2023, a Taradell havia votat el 53,30% del cens electoral, però segueix molt baixa. Es tracta de poc més de 18 punts menys que la participació registrada a aquesta hora en les eleccions espanyoles 2019.

En total, a poc menys d’una hora per a les vuit del vespre, han votat 2.705 taradellencs i taradellenques. Tot i que l’afluència de votants s’ha anat animant, encara el ritme és molt més baix i la participació és lleugerament superior a les eleccions municipals 2023 (52,04%). Però molt més baixa que la de les catalanes 2021 (56,99%).

Recordem que fins que tanqui el col·legi electoral no se sumaran els vots que s’han emès per correu i que poden fer incrementar una mica més la participació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments