Inici Actualitat Normalitat en les primeres votacions a Taradell per a les eleccions generals...

Normalitat en les primeres votacions a Taradell per a les eleccions generals 2023

0
COMPARTIR

Des de les 9 del matí ja es pot votar a Taradell amb motiu de les eleccions espanyoles del 23 de juliol de 2023. Com és habitual, el col·legi electoral està ubicat al Centre cultural Costa i Font amb un total de vuit meses electorals. A Taradell poden votar un total de 5.075 persones tenen dret a vot, 150 votants més que a les últimes eleccions espanyoles.

Recordem que en aquestes eleccions es vota al Congrés i al Senat, per tant, els votants poden posar dos sobres a les urnes. El blanc és per votar a la candidatura representant al Congrés dels Diputats, mentre que color salmó és per votar al Senat i es pot votar fins a 3 candidats, que poden ser o no de la mateixa formació política.

A primera hora i ha hagut força afluència de votants, que just obrir les portes a les 9, ja han volgut exercir el seu dret a vot. Pocs minuts després de les 9, també ha arribat el carter que ha entregat diversos vots per correu a les diferents meses electorals. Una modalitat de vot que en aquestes eleccions, tenint en compte la temporada d’estiu, molts ciutadans han escolit per exercir el seu dret a vot.

Taradell.com farà un seguiment de la jornada electoral al llarg del dia. Les primeres dades de participació es publicran a 2/4 de 12 del matí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments