Inici Actualitat Mor el naturalista taradellenc Jaume Sañé

Mor el naturalista taradellenc Jaume Sañé

0
COMPARTIR

El taradellenc Jaume Sañé, conegut per la seva vessant de naturalista, biòleg i divulgador, ha mort aquest divendres a l’edat de 61 anys. Aquests dies es trobava fent de guia a Alaska, on es va trobar malament i va haver de ser ingressat per haver contret la malària. Suposadament, havia agafat la malaltia en un recent viatge a Uganda, on anava habitualment.

Jaume Sañé havia destacat pel seu gran coneixement del món animal i per haver viatjat a molts països per estudiar-ne el seu comportament, fotografiar i enregistrar la natura i la fauna. Va publicar una dotzena de llibres i va ser guionista i presentador dels programes de televisió ‘Bèsties’ i ‘Natura sàvia’, emesos per TV3. També regentava l’empresa de viatges Matoke Travel, amb seu a Taradell.

La notícia ha generat molta commoció a Taradell, on era molt conegut i apreciat. La seva família ha demanat intimitat a través d’aquest tuit al seu compte personal:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments