Inici Actualitat Lleugera pujada de l’atur a Taradell durant el juny de 2023

Lleugera pujada de l’atur a Taradell durant el juny de 2023

0
COMPARTIR

L’atur del mes de juny de 2023 va pujar a Taradell de forma lleugera. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, es van incorporar 4 persones més a la les llistes d’atur, situant la xifra total en 206 taradellencs i taradellenques sense feina. Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era exactament la mateixa.

A Osona, l’atur registrat al maig de 2023, en canvi, ha baixat aquest juny. Ara hi ha 33 persones menys en situació d’atur. És a dir, un total de 6.928 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més baixa, 6.782 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments