Inici Actualitat Aquest dilluns se sortegen les meses per a les eleccions espanyoles del...

Aquest dilluns se sortegen les meses per a les eleccions espanyoles del 23 de juliol i s’aprova el cartipàs municipal

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell celebra aquest dilluns a la tarda dos plens extraordinaris per a decidir dues qüestions importants. D’una banda, a les 7 de la tarda es farà el ple extraordinari en el qual s’ha d’aprovar el cartipàs municipal, és a dir, quines àrees portaran cada un dels 9 regidors de l’equip de govern. L’ordre del dia d’aquest ple és el següent:

  1. Règim de les sessions ordinàries del Ple de l’Ajuntament.

  2. Constitució de grups polítics municipals. 
  1. Creació i composició de la Comissió Informativa General i de la Comissió Especial de Comptes, de la Mesa Permanent de Contractació i de la Comissió Municipal de Delimitació.
  1. Nomenaments de representants de la Corporació en òrgans col·legiats i en institucions de les que forma part l’Ajuntament.
  1. Donar compte dels Decrets de l’alcalde de nomenaments de personal eventual, dels Tinents d’alcalde, de composició i règim de les sessions de la Junta de Govern Local, del Cartipàs Municipal i de les delegacions de l’alcalde a la Junta de Govern Local.
  1. Règim de dedicació, retribucions i indemnitzacions dels membres de la Corporació.

Pel que fa al segon ple extraordinari, que començarà a 2/4 de 8 del vespre. Aquest tindrà un únic punt que serà sortejar les persones que haruan d’estar a les meses a les eleccions espanyoles del proper 23 de juliol.

  1. Sorteig per a l’elecció dels membres de les meses electorals de les Eleccions a Corts Generals 2023. Exp. 867/2023.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments