Inici Actualitat Aquest dissabte es lliura el 21è Premi Solstici de Taradell amb més...

Aquest dissabte es lliura el 21è Premi Solstici de Taradell amb més de 100 obres que opten al guardó

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà aquest dissabte a les 12 del migdia el lliurament del 21è Premi Solstici de Taradell. Un total de 115 obres opten als guardons de les tres categories del certamen.

L’acte d’aquest disabte comptarà amb l’acompanyament musical de David Bitter. Es lliuraran tres guardons. En la categoria C, d’adults, hi opten 41 obres en modalitat de poesia i prosa. A la categoria B, per als joves, hi ha 12 obres presentades. I al Premi Jordi Capell per als més petits hi ha un total de 62 obres presentades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments