Inici Actualitat Baixada lleugera de l’atur a Taradell durant el mes de maig de...

Baixada lleugera de l’atur a Taradell durant el mes de maig de 2023

0
COMPARTIR

Nova baixada molt lleugera de la xifra de persones a l’atur a Taradell durant el mes de maig de 2023. La xifra es situa en 202 persones en situació d’atur, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. És a dir, 2 persones menys que en l’anterior mes d’abril. Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era lleugerament més elevada amb 208 persones sense feina a Taradell.

A Osona, l’atur registrat al maig de 2023, en canvi, ha pujat. Ara hi ha 52 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 6.961 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més baixa, 6.782 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments