Inici Actualitat Més de la meitat de votants de Taradell ja han emès el...

Més de la meitat de votants de Taradell ja han emès el seu vot a les eleccions municipals 2023

0
COMPARTIR

Penúltima dada de participació abans que tanqui el col·legi electoral de Taradell, ubicat al Centre cultural Costa i Font. A les 7 de la tarda havien passat per les urnes més de la meitat de taradellencs i taradellenques. La xifra de participació marcava a aquesta hora un 52,04%. És a dir, han votat 2.651 taradellencs i taradellenques.

La participació segueix sent molt més baixa que la registrada fa quatre anys, però segueix per sobre de la que es va registrar al 2015. Respecte al 2019 la participació és 15 punts més baixa. Llavors a les 7 de la tarda havien votat el 67,13% (3.309 persones). En canvi, al 2015 a les 7 de la tarda la xifra de participació era del 51,29%.

Recordem que en aquestes municipals 2023 hi ha 165 votants més que en les del 2019, ja que el cens electoral és de 5.094. Per tant, el percentatge és la millor dada per fer comparacions, més que el total de votants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments