Inici Actualitat Fem Taradell-ERC tanca la campanya electoral apel·lant a revalidar el canvi de...

Fem Taradell-ERC tanca la campanya electoral apel·lant a revalidar el canvi de fa quatre anys

0
COMPARTIR

Fem Taradell-ERC va fer aquest divendres al vespre l’acte de fi de campanya electoral. Ho va fer al Centre cultural Costa i Font amb una botifarrada popular i un concert de música d’Els Tets.

En la seva breu intervenció l’alcaldessa i candidata de Fem Taradell, Mercè Cabanas, va destacar que “fa quatre anys veniem de 32 d’una forma de fer que no era la nostra. La sacsejada va ser forta, però va ser positiva. Hem treballat per tothom i amb circumstàncies molt adverses, però ho hem fet amb un equip excel·lent”. Cabanas també va agrair als que els van fer confiança en aquests quatre anys i també a la gent que ha treballat amb voluntariat pel bé del poble.

Va insistir en la importància de participar i anar a votar diumenge, en especial als joves que per primer cop poden exercir el dret a vot, i recordant aquelles persones que durant la dictadura franquista no ho van poder fer. Mercè Cabanas també va recordar que en aquest darrer mandat “hem treballat en equip, fent retiment de comptes, amb consens amb totes les persones i entitats afectades, i hem treballat per tothom sense mirar qui és el que està a l’altre cantó, i així seguirem fent, treballant per tothom”.

I va acabar la intervenció dient que en aquestes eleccions municipals “hem de deciidir qui governa el poble. Hem de validar el canvi de fa quatre, amb gent molt treballadora, honesta, generosa, decidida, innovadora, determinada però humil, seriosa però propera” i va recordar que “votem sobretot pels somnis, i volem compartir aquests somnis per un poble excel·lent, solidari, educat, culte, feminista…”.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments