Inici Actualitat Ja es poden presentar treballs per a la 4a edició del premi...

Ja es poden presentar treballs per a la 4a edició del premi Anastasi Aranda al millor treball de recerca de Batxillerat

0
COMPARTIR

Els ajuntaments de Taradell, Santa Eugènia de Berga, Seva i Viladrau, i també El Brull aquest any, convoquen conjuntament la quarta edició del Premi Anastasi Aranda, que premiarà el millor treball de recerca fet durant el curs 2022-2023.

Les bases de la convocatòria d’enguany les trobareu aquest enllaç. Els treballs es poden presentar des de l’15 de maig al 18 de juny, a través del correu electrònic taradell@taradell.cat. El jurat estarà format per David AmblàsMaica BernalOriol CasellasAlbert Sangrà i Dolors Solà.

El lliurament del premi, dotat amb 1.200 €, es realitzarà en un acte públic que se celebrarà a la tardor. El dia i l’hora s’anunciaran més endavant.

Recordem que el Premi Anastasi Aranda és hereu de l’antic Premi Ajuntament de Taradell, però ara obert temàtiques que no obligatòriament han de girar al voltant de Taradell i amb el suport dels ajuntaments dels municipis veïns. El guardó recorda la figura del que fou mestre del poble del 1933 fins al 1939, quan va ser denunciat, pres i jutjat per un Consell de Guerra que el va condemnar a 15 anys de presó i va ser donat de baixa com a mestre nacional.

En la 1a edició, lliurada el 19 de setembre de 2020, el guanyador va ser Marc Oriol Pérez gràcies al seu treball de recerca Ones Gravitacionals. La forma d’observar l’invisible. En la segona edició, celebrada a Viladrau el 18 d’octubre de 2021, el guardó va ser per la taradellenca Clàudia Pallarols i el seu treball ‘Estudi del grau d’automedicació a la població de Taradell’. La 3a edició, es va lliurar a Seva el 23 d’octubre de 2022, i va ser per Laura Raurell Soler amb el treball titulat ‘Candi, un testimoni de la història recent catalana’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments