Inici Actualitat El CP Taradell supera l’Olot i acaba la lliga en tercera posició...

El CP Taradell supera l’Olot i acaba la lliga en tercera posició (9-6)

0
COMPARTIR

Festival de gols al municipal del Pujoló aquest dissabte a la tarda en el partit entre el CP Taradell i l’Olot. Els taradellencs havien de guanyar i esperar una ensopegada del Sant Just per aspirar a la segona posició i al playoff d’ascens.

El CP Taradell va complir, però el Sant Just també va guanyar el seu partit. Al Pujoló el Taradell va anar per feina i al minut 3 Xavier Crespo ja feia l’1 a 0. Als 10 minuts Sergi Pla posava el 2 a 0, però els visitants reaccionaven ràpid i van fer el 2 a 1 en la següent jugada. Tot i això, mig minut després Pol Gallifa tornava a ampliar el marcador amb el 3 a 1. Tres minuts més tard, Víctor Crespo va fer el 4 a 1 que encarrilava el matx. A 9 minuts pel descans Albert Benito ampliava més l’electrònic amb el 5 a 1. Però abans del descans, l’Olot va fer el 5 a 2.

A la represa, als 8 minuts Pol Gallifa va posar un còmode 6 a 2 que va relaxar al CP Taradell, tot i que en la jugada següent els visitants marcaven el 6 a 3. El 7 a 3, obra d’Albert Benito, va arribar quan quedaven menys de 14 minuts pel final. L’Olot va retallar diferències amb el 7 a 4, però el Taradell no es va deixar sorprendre. A falta de 7 minuts Sergi Pla va fer el 8 a 4. Poc després van arribar quasi consecutius el 8 a 5 i 8 a 6 per part de l’Olot. Però a falta de tres minuts Albert Benito va tancar el marcador amb el 9 a 6 definitiu.

El CP Taradell ha acabat l’Ok Lliga Plata nord amb 46 punts i en tercera posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments