Inici Actualitat La UD Taradell tanca la lliga com a visitant amb derrota al...

La UD Taradell tanca la lliga com a visitant amb derrota al camp de l’Olímpic Can Fatjó (3-0)

0
COMPARTIR

Derrota del Segona Catalana de la UD Taradell al camp de l’Olímpic Cant Fatjó aquest diumenge al migdia. Els taradellencs, ja descenguts, han perdut per 3 a 0 en un partit, on han presentat baixes i han donat opció a jugadors del filial.

El conjunt taradellenc ha tornat a demostrar que no està inspirtat de cara a porteria. El partit no ha tingut massa història, tot i que els taradellencs han disposat d’ocasions per haver marcat algun gol. Al minut 24 els locals s’han avançat en el marcador. Amb 1 a 0 s’ha arrribat al descans.

A la segona part, només començar els locals han fet el 2 a 0. L’equip taradellenc havia donat entrada al juvenil Oriol Vallmitjana a la porteria perquè disputés tot el segon temps. També cal destacar que el juvenil Jordi Sayós ha disputat els 90 minuts de joc. Tot i algunes arribades i ocasions del Taradell, l’Olímpic Can Fatjó ha sentenciat al minut 20 amb el 3 a 0 definitiu. El Taradell ja només té el partit de la setmana vinent davant del Berga, a la Roureda, per acomiadar la temporada i ja pensa en dissenyar la plantilla de cara a la propera temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments