Inici Actualitat Taradell vibra amb el concert de l’Orquestra Di-versiones en la celebració del...

Taradell vibra amb el concert de l’Orquestra Di-versiones en la celebració del 40è aniversari de Ràdio Taradell

0
COMPARTIR

El pavelló d’esports del Pujoló de Taradell es va omplir a vessar amb més d’un miler de persones per assistir i gaudir del concert de l’Orquestra Di-versiones. El concert era el plat fort de la celebració dels 40 anys de Ràdio Taradell. Organitzat per la pròpia emissora i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, el públic va gaudir de valent de quasi les 2 hores d’actuació del grup de versions, que obria la gira 2023-2024. De fet, el concert va començar amb una mica de retard, ja que les entrades estaven exhaurides i la cua de persones que volien accedir-hi era molt llarga encara a l’hora d’inici. També es va habilitar l’accés a les graderies del pavelló, perquè el públic pugués seguir-lo des d’allà. Després del concert, la festa va continuar amb Animal DJ.

La celebració del 40è aniversari de Ràdio Taradell va comptar també amb un dinar de germanor amb la presència de més d’un centenar d’excol·laboradors i col·laboradors de l’emissora local. El dinar es va fer al centre cultural Costa i Font i va comptar també amb les actuacions musicals dels grups locals Pubers i The Fat Fingers.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments