Inici Actualitat Roses, algun llibre i el drac a Taradell durant el Sant Jordi...

Roses, algun llibre i el drac a Taradell durant el Sant Jordi 2023

0
COMPARTIR

Taradell ha celebrat la Diada de Sant Jordi 2023 aquest diumenge amb activitats matinals. Han estat les activitats habituals, que s’han complementat amb la presència de diverses parades de venda de roses. De llibres n’hi ha hagut pocs. Només la parada d’ERC Taradell d’intercanvi de llibres de segona mà.

Durant el matí s’ha ofert un esmorzar popular a base de coca i xocolata a tothom qui volia. També es podia aconseguir una maqueta de paper de la capella de Santa Llúcia d’en Jesús Ramons. Precisament, l’Ajuntament de Taradell, representat per l’alcaldessa Mercè Cabanas i la regidora de Cultura, Míriam Martínez, van fer un reconeixement a Rosa Molista i Pepita Camprubí per la seva tasca de manteniment, cura i administració de la Capella de Santa Llúcia. Se’ls va lliurar una placa de reconeixement.

Mentrestant, al Passeig Domènec Sert hi havia taules i cadires de l’espai Creixendo per als més petits.

Cap al migdia amb la sortida del drac de l’Arpa és quan s’ha concentrat més gent, per seguir la cercavila, que ha comptat amb els gegants de Taradell i la Mulassa i una batucada. S’ha arribat fins a la Plaça de les Eres, on allà ha tingut lloc l’espectacle infantil ‘Que peti la plaça’ de la Companyia Xip Xap. En un ambient molt assolellat, la gent ha aprofitat per gaudir del matí al municipi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments