Inici Actualitat Taradell tornarà a celebrar el Sant Jordi amb activitats diumenge al matí

Taradell tornarà a celebrar el Sant Jordi amb activitats diumenge al matí

0
COMPARTIR

Sant Jordi tornarà a omplir d’ambient Taradell. Aquest diumenge 23 d’abril hi ha programades diferents activitats, des de l’Ajuntament de Taradell, que es complementaran amb les parades de llibres i roses al carrer de diferents entitats.

A les 10 del matí hi ha previst un esmorzar popular a base de coca i xocolata. Serà a l’encreuament del Passeig Domènec Sert amb la Carretera de Montrodon. En aquest mateix espai hi haurà un taller de maquetes on es podrà fer una reproducció a escala de la Capella de Santa Llúcia. També hi haurà un espai, iniciativa d’Òmnium Cultural, amb una estesa de poemes.

A 2/4 de 12 començarà la cercavila del drac de l’Arpa i els gegants de Taradell, acompanyats per la batucada Foc i Ganxo. Faran un recorregut fins a la Plaça de les Eres, on a les 12 s’hi representarà l’espectacle infantil ‘Que peti la plaça’ de la Companyia Xip Xap.

Cal destacar també que el dissabte 22 d’abril a 2/4 de 12 del migdia es lliuraran els premis del 6è Concurs d’Art Jove a l’Escola de Música.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments