Inici Actualitat Eloi Creus publica ‘Afrau’, poemari amb el qual va guanyar el Premi...

Eloi Creus publica ‘Afrau’, poemari amb el qual va guanyar el Premi Ciutat de Xàtiva Ibn Hazm 2022

0
COMPARTIR

Ja es pot trobar a les llibreries el segon poemari en català del taradellenc Eloi Creus. Es tracta d’Afrau, que va ser guardonat el passat octubre amb el XXXVI Premi Ciutat de Xàtiva Ibn Hazm de poesia 2022.

Segons el propi poeta, ‘Afrau’ és una “emanació de silenci que pren forma en les paraules. És un abisme que es fa paraula”. El poemari ha estat editat per Bromera i en 64 pàgines hi és molt present la transformació i la tendresa, individual i col·lectiva. “Un laberint, també el del mite grec, però mirant a orient, fusionant-s’hi, i fent que tot plegat també parli d’escriure, de viure. Però, més que res, són flames que et cremen per dur-te al silenci, per trobar-te amb tu en la cendra, més enllà del que diuen els mots i el significat concret que cadascú li vulgui donar”, en paraules seves.

Aquest poemari és el segon que publica en català després de ‘Els traços de l’equilibrista’, que va veure la llum a l’octubre de 2022 editat per Neret Edicions.

Anteriorment, al 2020 Eloi Creus va estrenar-se amb el primer llibre de poemes, que es va autoeditar i llavors escrit en castellà perquè el va presentar a un premi d’una editorial, titulat ‘Tiempos de llama en hielo‘.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments