Inici Actualitat L’Esbart Sant Genís celebra la seva 41a edició de l’Arrossada popular i...

L’Esbart Sant Genís celebra la seva 41a edició de l’Arrossada popular i Festa del Soci en dos dies

0
COMPARTIR

Com a novetat la tradicional festa anual s’ha dividit en dos dies per programar més activitats. Aquest dissabte 15 d’abril a partir de les 7 de la tarda al Pujoló es farà la Trobada d’Esbarts amb les actuacions de l’Esbart Sant Genís, l’Esbart Olesà, el Casal Cultural Dansaires Manresans i l’Esbart Espiga d’OrDesprés de l’actuació, es farà un taller per aprendre a ballar la sardana del grup de música The Tyets “Coti x Coti”, amb l’ajuda de l’Agrupació Sardanista de Taradell. Per acabar la jornada, es podrà gaudir del concert del grup de versions Lola and the Rinnos i amb una sessió de dj, organitzat pel Consell de Joventut de Taradell. 

Pel que fa a diumenge, a partir de les 11 del matí hi haurà una cercavila de Ball de Bastons pels carrers del poble. Seguidament, s’ha organitzat una gimcana per a tots els públics, mentre que a partir de 2/4 de 2 del migdia hi haurà la ja tradicional arrossada. Per a comprar tiquets, es pot anar a Can Vilaró o enviar un missatge a l’Instagram o correu electrònic de l’Esbart. El preu del dinar és de 13 euros el menú d’adults i 8 euros l’infantil (ambdós consten d’un plat d’arròs, un de botifarra, pa i patates i postres), amb possibilitat de menú vegà (enviar correu a esantgenis@gmail.com). Totes les opcions de menú són aptes per persones cel·líaques. 

A la tarda es podrà gaudir de les actuacions de la Roda d’Esbarts Infantils, amb l’Esbart Sant Genís, l’Agrupació Folklòrica Igualadina, l’Esbart Dansaire de Sant Joan Despí, l’Esbart Joventut Nostra i l’Esbart Dansa Jove de Navàs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments