Inici Actualitat Sense canvis en la taxa d’atur registrada a Taradell durant el març...

Sense canvis en la taxa d’atur registrada a Taradell durant el març de 2023

0
COMPARTIR

No hi ha hagut cap moviment en la taxa d’atur a Taradell durant el març de 2023. La xifra és exactament la mateixa que la registrada al febrer, és a dir, 209 persones en situació d’atur, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era lleugerament més elevada amb 215 persones sense feina a Taradell.

A Osona, en canvi, l’atur registrat al març de 2023 ha anat a l’alça. Ara hi ha 49 persones més en situació d’atur. És a dir, un total de 7.065 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més baixa, 6.986 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments