Inici Actualitat La taradellenca Mireia Pena es proclama campiona d’Espanya de xous petits

La taradellenca Mireia Pena es proclama campiona d’Espanya de xous petits

0
COMPARTIR

Tres setmanes després de guanyar el Campionat de Catalunya, la taradellenca Mireia Pena es va proclamar aquest cap de setmana campiona d’Espanya de xous petits amb el CPA Tona. La taradellenca va revalidar el títol que ja van aconseguir el 2022.

La competició es va disputar al CEM Olímpics de la Vall d’Hebron de Barcelona. El CPA Tona va posar en escena la coreografia “Sálvala” i es va imposar per davant de l’Artistic Skating Cunit i el CP Sant Quirze.

El proper compromís serà el Campionat d’Europa que aquest any es disputa a Portugal. El Mundial tindrà lloc a Colòmbia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments