Inici Actualitat El CP Taradell diu adéu a les opcions d’ascens perdent a la...

El CP Taradell diu adéu a les opcions d’ascens perdent a la pista del Cerdanyola (5-4)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell ha dit matemàticament adéu a qualsevol opció d’ascens a l’Ok Lliga, a falta de tres jornades pel final de la lliga. Els taradellencs van perdre aquest dissabte a la pista del Cerdanyola per 5 a 4. Això combinat amb la victòria del líder, el Mataró, fa que els taradellencs no tinguin cap opció remota.

El partit va començar amb avantatge taradellenc que als 11 minuts es van avançar en el marcador amb un gol de Pol Gallifa. Però els locals van tardar quatre minuts a tornar igualar el partit. L’empat es va mantenir fins al darrer minut de la primera meitat, quan Marc Palazón va fer l’1 a 2 i va permetre que el Taradell arribés al descans amb avantatge. A la represa, però, el Cerdanyola va empatar només començar. Cinc minuts després Xavier Crespo posava el 2 a 3 per al Taradell, però els taradellencs no van poder ampliar el marcador i el Cerdanyola va empatar un minut després. Els locals van capgirar el marcador als 10 minuts i en 2 minuts van posar un avantatge de 5 a 3 al marcador. El CP Taradell va haver d’arriscar. Marc Palazón va fer el 5 a 4 a set minuts pel final, però el marcador ja no es va moure més.

El CP Taradell es queda quart a la classificació amb 37 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments