Inici Actualitat Una UD Taradell sense sort de cara a porteria perd contra el...

Una UD Taradell sense sort de cara a porteria perd contra el Sabadell Nord (0-1)

0
COMPARTIR

L’equip de Segona Catalana de la UD Taradell no té la sort de cara aquesta temporada. Aquest dissabte a la tarda a la Roureda i contra el Sabadell Nord, els taradellencs han tingut ocasions molt clares per guanyar, però unes vegades el desencert i d’altres els pals han evitat el triomf.

El partit ja formava part de la segona fase de la lliga, la de la permanència. Durant el primer temps el Taradell ha portat el pes del partit i ha tingut les millors ocasions per marcar. Però res ha anat de cara. Al minut 9 un xut d’Arnau Bayés des de la frontal s’ha estavellat al travesser amb el porter ja batut. El Taradell, aprofitant el vent a favor, ha seguit insistint. Poc després Oriol Vila ha rebut una pilota en llarg i el seu xut ras l’ha rebutjat el porter a córner en una nova ocasió claríssima per marcar. Els visitants no han tingut arribades fins quasi a la mitja hora de joc. Primer amb un xut des de la frontal que Genís ha rebutjat, i pràcticament en la continuació de la jugada una centrada al segon pal que el remat de cap l’ha tornat a rebutjar Genís a córner. En canvi, el Taradell ha tornat a avisar. Guillem Ventura per la dreta ha aprofitat la profunditat per cedir cap enrere a Amine que ha engaltat i el seu xut ras ha topat amb Oriol Vila, quan anava a dintre o molt proper al pal. Més tard, una altra arribada de Ventura per la dreta ha acabat amb una altra passada enrere per Vila que ha xutat però la pilota ha topat amb un defensa. El Sabadell Nord ha respost amb una jugada per la dreta, que ha acabat amb una centrada al punt de penal on un davanter visitant ha xutat fluix i Genís estirant-se ha atrapat la pilota, en una ocasió molt clara. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

A la represa ha seguit la igualtat, però el Sabadell Nord ha aprofitat els primers minuts per ser més insistent en atac. Sobretot per la dreta. I al minut 55 ha trobat el gol. Pilota a la dreta on un davanter visitant a dins l’àrea gran ha buscat el xut amb l’esquerra i ha trobat el fons de la xarxa en un bon xut. El 0 a 1 ha fet mal al Taradell durant uns minuts. Però ha seguit insistint i ha tingut dues ocasions claríssimes per marcar. Al minut 22 Oriol Vila en una pilota llarga, s’ha avançat a la sortida del porter, ha quedat escorat a l’esquerra de l’àrea i amb un xut elevat ha buscat superar dos defensors, la pilota els ha superat però ha sortit fregant el pal. Només dos minuts després Marc Gorgals ha recollit una pilota enrere d’un defensor cap al seu porter i davant d’ell ha picat la pilota per superar-lo per alt, però no prou perquè el porter bloqués la pilota. A 10 minuts pel final, una altra ocasió claríssima. Córner servit pel Taradell i Marc Gorgals, sol, ha rematat de cap i la pilota ha topat amb el travesser amb el porter un altre cop batut.

Fins al final ha estat una monotonia d’un Taradell buscant acostar-se ràpidament a la porteria rival. Pilotes i faltes penjades i una pilota que ha caigut als peus de Vila, que a punt per marcar ha vist com s’ha avançat un defensa enviant a córner.

Derrota que complica la permanència del Taradell a Segona Catalana, tot i que encara queden cinc partits de competició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments