Inici Actualitat El CP Taradell supera el Congrés i retalla distància amb el liderat...

El CP Taradell supera el Congrés i retalla distància amb el liderat (6-3)

0
COMPARTIR

Triomf del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda al municipal del Pujoló. Els taradellencs van superar el CP Congrés per 6 a 3 i van aprofitar l’ensopegada del líder per retallar distàncies.

El marcador es va estrenar als 10 minuts amb un gol de Pol Gallifa aprofitant una falta directa, després d’una targeta blava dels visitants. La igualtat es va mantenir fins poc abans del descans, quan Sergi Pla va posar el 2 a 0 a l’electrònic. Mig minut abans del descans un penal a favor del CP Taradell va aprofitar-lo Víctor Crespo per fer el 3 a 0. I abans del descans en els darrers segons, Xavier Crespo va posar un 4 a 0 que deixava pràcticament sentenciat el partit al descans.

A la represa, només començar Xavier Crespo va fer el 5 a 0. Amb el partit sentenciat, el CP Taradell va deixar passar els minuts. Només en els 10 darrers minuts els visitants van reduir diferències, amb dos gols consecutius. Dos minuts després va arribar el 5 a 3. El CP Taradell, però, no es va deixar sorprendre i Jacint Molera a 6 minuts pel final va tancar el marcador amb el 6 a 3 definitiu.

Triomf que consolida el CP Taradell en la quarta posició amb 37 punts. El CP Taradell s’agafa a les darreres opcions a falta de 4 jornades i tenint en compte que els 3 primers classificats tenen partits entre ells.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments