Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista del líder Mataró i pràcticament...

El CP Taradell perd a la pista del líder Mataró i pràcticament diu adéu a les opcions d’ascens (3-0)

0
COMPARTIR

Derrota que pot haver deixat sense opcions d’ascens a l’Ok Lliga al Club Patí Taradell. Els taradellencs van perdre aquest dissabte al vespre a la pista del Mataró, líder de l’Ok Lliga Nord, per 3 a 0.

Aquesta derrota fa que el liderat quedi a 9 punts a falta només de 5 jornades per tancar la lliga. I això que el partit va començar amb dues clares ocasions per al CP Taradell abans dels 10 primers minuts. Va disposar de dues faltes directes per avançar-se, però ni Pol Gallifa ni Víctor Crespo va ser capaços de trobar el fons de la xarxa. La falta d’encert va condemnar els taradellencs en una primera part molt igualada, que només a 7 minuts pel descans va veure com es movia l’electrònic. El Mataró va fer l’1 a 0, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa als 9 minuts els locals van tenir una falta directa per ampliar el marcador, però no la van aprofitar. La incertesa es va anar mantenint a mesura que passaven els minuts i el CP Taradell va haver d’anar arriscant més i més per capgirar el resultat. El Mataró va saber aguantar i va sentenciar en l’últim minut, quan ja el CP Taradell buscava a la desesperada el gol. Dos gols locals en els darrers segons van deixar el marcador final en un 3 a 0.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments