Inici Actualitat Un projecte escolar de Les Pinediques floreix en cançons per a infants...

Un projecte escolar de Les Pinediques floreix en cançons per a infants a youtube dins el projecte ‘Cati Canta’

0
COMPARTIR

Cada any l’Escola Les Pinediques de Taradell porta a terme el projecte ESCRIC entre els alumnes d’Educació infantil. Aquesta iniciativa pretén aprofundir en algun tema literari o artístic. L’any 2022 aquest projecte es va centrar en l’obra de l’escriptor Enric Larreula, que va passar un matí al centre escolar amb els alumnes i d’allà va sorgir la llavor per crear cançons que parlessin d’animals.

Una de les professores del centre, la Caterina Vilar ‘Cati’, va participar activament en el projecte i, a partir de converses entre professors i alumnes, en van néixer unes cançons que parlen dels animals que hi ha en les sis aules de parvulari (des de P3 a P5). La Cati va musicar aquelles cançons. Més tard, les va compartir amb un dels pares dels alumnes, l’Anxo Armesto, que en escoltar-les va demanar-li que li enviés àudios, acords i les lletres d’aquelles cançons.

L’Anxo, quq ha estudiat Música i Tecnologies musicals a Barcelona i als Estats Units, es va dedicar a instrumentar les cançons. També, gràcies als seus coneixements de creació musical per publicitat, es va dedicar a produir els vídeos de les cançons. Tota aquella producció audiovisual de les cançons ara es pot trobar al canal Youtube en el marc del projecte ‘Cati Canta’. Properament, les cançons estaran disponibles a les plataformes musicals.

Les cançons es poden veure en aquest canal de Youtube. I al principi, per exemple, podeu veure la cançó de la tortuga. I aquí a sota el dedicat als peixos:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments