Inici Actualitat Taradell rep 150.000 euros per millorar l’accés a l’Espai 1 d’Octubre i...

Taradell rep 150.000 euros per millorar l’accés a l’Espai 1 d’Octubre i el tram de la carretera Montrodon entre el Passeig Sant Genís i el Passeig Domènec Sert

0
COMPARTIR

La cruïlla entre el Passeig Domènec Sert i la carretera Montrodon millorarà la seva seguretat de forma ostensible a finals d’aquest 2023. L’Ajuntament de Taradell ha rebut la confirmació que rebrà una subvenció de 150.000 euros del Servei Català de Trànsit, que servirà per millorar l’accessibilitat i, sobretot, la seguretat dels vianants en aquesta zona.

Concretament, l’actuació prevista serà la que comprèn el tram de carretera de Montrodon entre el Passeig Domènec Sert i el Passeig Sant Genís. En aquesta zona hi ha molta circulació de vehicles que conflueixen procedents de dos sentits de circulació. Així, l’actuació prevista per al darrer trimestre del 2023 és construir una plataforma única en aquest tram que augmentarà l’espai per als vianants, farà que els vehicles circulin més a poc a poc i millori la seguretat i l’accessibilitat.

Les obres també contemplen remodelar l’accés a l’Espai 1 d’Octubre per la banda de la marquesina d’autobusos. Aquí s’hi faran unes escales noves d’accés, mentre que la rampa també serà totalment remodelada perquè compleixi amb la normativa d’accessibilitat.

Les obres seran possibles gràcies a la subvenció de 150.000 euros, sumada a una subvenció de 250.000 euros que ja està confirmada a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Els treballs tindran una durada aproximada de cinc mesos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments