Inici Actualitat Ràdio Taradell celebrarà els 40 anys amb un concert de l’Orquestra Di-versiones...

Ràdio Taradell celebrarà els 40 anys amb un concert de l’Orquestra Di-versiones i un dinar

0
COMPARTIR

Ràdio Taradel celebra durant aquest 2023 el seu 40è aniversari. I ja ho té tot a punt. Ho farà el 22 d’abril, ja que l’emissora municipal va néixer en un 23 d’abril de 1983. La celebració girarà al voltant de dues activitats: una, oberta a totes les persones que han format part de la història de l’emissora i l’altra, a tothom que ho vulgui. 

L’Orquestra Di-versiones obrirà la gira 2023-24 en un concert al pavelló d’El Pujoló de Taradell, sota l’organització de la ràdio municipal i amb el suport de l’Ajuntament. A partir de les 11 de la nit, el famós grup de versions oferirà una actuació de dues hores. Tot seguit, l’espectacle continuarà amb el xou complet d’Animal DJ. Les entrades s’han posat a la venda aquesta setmana a 13 euros i el mateix dia del concert es podran comprar a taquilla per 15 euros. Anticipadament, es poden aconseguir al Bar de Can Costa i a Can Vilaró, de Taradell, i també a Pikment i a La Marmota, de Vic. L’accés al pavelló serà a partir de 16 anys. Els menors de 16 hauran d’anar acompanyats d’un major, que haurà d’omplir un formulari d’autorització. No és la primera vegada que Ràdio Taradell organitza un concert pel seu aniversari. Fa deu anys, per celebrar els 30 anys, Oques Grasses va ser el grup protagonista.

Pel que fa al dinar de celebració es farà el mateix dissabte 22 d’abril a Can Costa a les 2 del migdia. Per tal que la convocatòria arribi a tothom, s’ha començat una crida a col·laboradors i excol·laboradors de Ràdio Taradell que vulguin assistir-hi. El menú consistirà en una arrossada, llom i botifarra amb patates xips i les postres aniran a càrrec del Xocolater de Taradell. Els tiquets, a 20 euros, es poden comprar al Bar de Can Costa fins al 14 d’abril. També hi ha opció infantil, per a nens i nenes de 3 a 11 anys, que consistirà en pasta, escalopa amb patates i postres. En aquest cas, el preu del tiquet és de 12 euros. Després del dinar, hi haurà sorpreses i actuacions musicals a Can Costa amb els grups locals The Fat Fingers i Pubers

Ràdio Taradell espera reunir al màxim de gent possible i que sigui una jornada de retrobament i de records. 

A més, coincidint amb aquest aniversari, també es fa una crida a qui tingui material antic relacionat amb Ràdio Taradell (àudios, programes, fotos, cartells…). Es pot portar físicament a la Biblioteca o enviar-lo a radio@taradell.cat. Es vol ampliar l’arxiu de l’emissora i fer-lo públic. 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments